Stresspsykologen v. Psykolog Morten Vejs Willert


Kan jeg blive mig selv igen?


Om du skal tilbage til den du var, eller der er behov for varige tilpasninger i dit arbejdsliv og arbejdsvaner, finder vi sammen ud af. Derefter får du hjælp til, at træffe de valg, som kan bringe dit liv i bedre balance.Hvem er behandlingen til?


Behandlingen er for dig, som er blevet sygemeldt og skal finde tilbage til dit arbejdsliv – eller til dig, som gerne vil forebygge, at stress på arbejdet udvikler sig negativt.Virker behandlingen?


Behandlingen bygger på dokumenteret effektive behandlingsprogrammer for stress. Disse er afprøvet i en række forskningsprojekter, som jeg har været drivkraft i.Vores samarbejde


Dit forløb bliver til i et samarbejde, som kombinerer min viden om stress og psykologisk behandling med dine erfaringer, den person du er og den sitaution du står i.Metoder og værktøjer


Ud fra enkle modeller får du værktøjer til at forstå, hvad der udløser din stress og hvad du kan gøre for at skabe de forandringer, som du har brug for.


Pris for Individuelle forløb

1.150 kr. for 50 min. samtaleterapi

Betaling modtages på MobilePay 324907 


Tilskudsmuligheder

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen og kan derfor ikke modtage henvisning fra din læge. Får du bevilget et forløb fra anden side (fx din arbejdsplads, forsikringsselskab, kommune) faktureres disse med ovenstående pris for individuelle forløb. 


Afbud skal meddeles på telefon eller e-mail senest 24 timer før, ellers afregnes for fuld tid.

Sygdom på dagen skal meddeles på telefon senest 8.30 samme morgen.


Klinikken ligger i Trøjborg Lægehus, Willemoesgade 13 F, 8200 Aarhus N. Gå direkte fra lægehusets lobby op ad trappen til venteværelset på 2. sal. Henvend dig i receptionen, hvis du er i tvivl og de vil vise dig videre.


Videosamtaler er en mulighed, såfremt du foretrækker dette. Dog vil den første samtale vanligvis være med fysisk fremmøde i klinikken.


Parkering kan ske i de omkringliggende gader på kommunens p-pladser, med brug af parkerings-app.